torstai 8. heinäkuuta 2010



Kas hei.
Täällä onkin nyt niin läkähdyttävän kuuma, kun auringonsäteet paistavat suoraan tuosta ikkunasta tänne sisään, että Elsa makoilee mielellään tuolin tai sängyn alla, missä on varjoisaa ja hieman viileämpää. Mietin, miten Elsa oikein kestää näitä helteitä. Sillä on kuitenkin turkki päällä koko ajan. Kai se nyt hengissä selviää, kunhan muistaa vaihtaa sille veden päivittäin, mutta mahtaa silläkin olla tukalat oltavat, kun itsellänikin on niin kuuma, että hiki virtaa melkein lakkaamatta. Tulisipa jo syksy. Odotan sitä jo innolla, kun pääsee nautiskelemaan viileän pimenevistä illoista kynttilöiden valoissa. Ja ruska... Oi, saavu jo!

Elsa on muuten alkanut loikkia myös tuonne kaikista ylimmälle tasolle, ihan omasta tahdostaan. Tuossa keskellä se on tykännyt olla aiemmin.

4 kommenttia:

  1. Päälle 30 astetta sisällä täällä Kainuun perukoissakin...

    Osaankohan ylipäätänsä jättää mitään kommenttia kun täytyy jollain tilillä vissiin jättää.

    Kauhea ikävä tuli kun katselin näitä kuvia täällä blogissa :D

    - K

    VastaaPoista
  2. Miu mau, kiitos kommentista. Mukavaa, kun ilmoittelet itsestäsi tännekin välillä. Ü Nämä neitoset kaipaa sua kilpaa täällä!

    VastaaPoista
  3. Voi suloinen Elsa (: Jäi kyllä paha mieli siitä kissasta jonka näin, olispa ollut joku paikka antaa sille kodiksi. Ihan kamala ajatus että luonnossa on kodittomia kisuja, kun talvikin sileltä taas jossain kohtaa tulee:/

    VastaaPoista
  4. Elsa kiittää! Niin.. Ihmiset on hirviöitä.

    VastaaPoista