sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Huomenta kissannurkasta.

Viime kerrasta onkin jo aikamoinen tovi. Minäkin olen päässyt taas opiskelemaan, minkä vuoksi jaksamiseni on ollut sitä luokkaa, että olen saanut hoidettua vain pakolliset toimet ja lopun ajan olenkin keskittynyt lähinnä vain olemiseen.

Elsan kanssa on m
ennyt oikein mukavasti. Se on jatkanut sängyllehyppimislinjaansa, eli paljon ollaan menty eteenpäin kevään piileskelyajoista. Olen ilmeisesti ansainnut sen luottamuksen. : ) En tosiaan tiedä, oliko sen arkailu ainoastaan siitä johtuvaa, että sen entinen omistaja "hylkäsi", vai oliko sen kotiolot niin kauheat.

Oli miten oli, niin Elsa on tullut joka yö viereeni
. Se tuntuu oikein odottavan sitä hetkeä joskus, kun satun kukkumaan myöhään. Ei mene kuin hetki siitä, kun olen kömpinyt peiton alle, niin Elsa pomppaa viereeni. Eikä se ole onneksi häirinnyt untani. Paitsi kerran. Se sai ihme hepulin ja ryntäili ympäri sänkyä aamuyöllä! Olikohan sillä vaikutusta siihen, että nukuin pommiin kyseisenä aamuna. En mennyt sitten ollenkaan kouluun sinä päivänä.

Oih. Elsa näkyy vetävän hirsiä kiipeilypuunsa ylimmällä tasolla. Se värähtelee niin kuin kissat tapaavat unissaan tehdä. Hihih! Osaa olla
suloinen otus. Näkisittesen nyt.

2 kommenttia:

  1. Kissat on niiiin ihania<3 Meidänki Minni just raahaili hamsterileluaan pitkin kämppää ja kurisi onnellisena <3

    VastaaPoista
  2. Leena: Voih, onpa sekin sit hassu! :D

    VastaaPoista