lauantai 27. joulukuuta 2014

Uusi koti, uudet kojeet!

Muutimme pari kuukautta sitten uuteen paikkaan. Nyt, kun olemme asettuneet taloksi ja hännät huiskien taikoneet tästä oikean kissaluukun, löytyy energiaa taas muuhunkin – vaikkapa kissakuvien lataamiseen koneelle ja blogin päivittämiselle. Sitä paitsi, onhan meillä ihan asiaakin! Allekirjoittanut (mamma) nimittäin tilasi pian muuton jälkeen uusia leluja ja herkkuja, jotta kisut sopeutuisivat paremmin.


Elsa otti "selfien".

Elsan masuvaivoja helpottamaan tilattiin Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal -kuivaruokaa. Oksentelu ja ripulointi vähentyi huomattavasti, eikä se ole ainakaan toistaiseksi lisääntynyt, vaikka tämä ruoka onkin jo ehtinyt loppua ja tilalle on ostettu toisia. Näitä pitää tilata jatkossakin!!!


Kuva googlesta


Hassen riehumiskohtaukset olivat merkki siitä, että tarvitaan välineitä, joiden avulla voi purkaa energiaansa fiksummin. Se oli kytenyt mielessä jo jonkin aikaa, mutta muutto oli tarvittava potku pepulle. Lisäksi, olin nähnyt kesällä tuttavieni luona kissojen leikkiradan. Tiesin kyllä, että olisi suuri riski, ettei kumpikaan kisuista jaksaisi siitä innostua, mutta ajatus itsenäisesti leikkivästä kissasta oli mukava.


Cat It Design Senses -leikkirata. Sisällä välkkyvä pallo, joka aktivoi aistit.


No, kuten saattoi arvata, niin eipä tuo ole kovin ahkerassa käytössä ollut. Viime aikoina Hasse on kuitenkin alkanut lämpenemään radalle ja kerran sain jopa todistaa hänen hieman omalaatuisen puoleista leikkiä radan kanssa (oli pakko tallentaa se kameralle). Ilmeisesti häntä pitää hieman opastaa, miten pallo saadaan liikkeelle.


Ensin leikki meinasi olla hieman laiskanpuoleista, kunnes..

Hasse innostui niin kovasti, ettei tiennyt, miten päin olisi!

Kohta sitä jo norkoiltiin radan sisäpuolella.

Kissanminttua sisältävät hiiret meinasivat pistää erityisesti tuon teinikollin pään pyörälle, mutta sitä ei ole tallennettu kuviksi asti. Eniten riemua on kuitenkin ollut laservalohiirestä! Hassen massu on saanut kunnolla kyytiä, puuskutukseen ja hikoiluun asti (kyllä, luit oikein). Onneksi hikoilua ei ole enää ilmennyt – ehkä Hassen kunto on kasvanut. Valon perässä juokseminen on koukuttanut Hassen niin, että jo pelkkä hiiren nostaminen saa Hassen ryntäämään paikalle! Hiiren häntänä on nimittäin sellainen ketju, jonka äänen hän on oppinut jo tunnistamaan.


Be aware of the devil mouse!

Mikäli joku ihmettelee, miksi Elsaa ei pahemmin näissä kuvissa näy, johtuu ihan hänen luonteestaan. Hän ei jaksa vöyhöttää, mutta passiivisuudesta ei häntä myöskään voida syyttää. Rapsutuksia ja silityksiä Elsa rakastaa yli kaiken. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös yövartijana ja aamupesijänä toimiminen. Läheisyys on se hänen juttunsa. Tämä parivaljakko on kyllä niin vastakohtainen! Kumpainenkin on täydellinen juuri sellaisena kuin on.
1 kommentti:

  1. I love that device!!! Wow, I didn't even know something like that existed! :D

    unknownprettylies.blogspot.com

    VastaaPoista