tiistai 18. joulukuuta 2012

Jouluaskartelua

Kuusi yötä jouluun on, laskin Elsan kanssa..


Tänään alkoi joulusiivous täällä kissalassa! Elsa-parka riensi oitis komeroon imuria piiloon. Täytyy myöntää, että taidan itsekin vähän pelätä kyseistä rohjaketta.. Sen verran mielelläni kuitenkin välttelen koskemasta siihen. ;) Siivouksen ja pienen lukuhetken jälkeen olinkin niin uupunut, että kävin päiväunille Elsan kanssa.


Alkuillasta päätin ryhtyä askartelemaan joulukortteja. Hihkaisin Elsalle: "Sitten ruvetaan vähän askartelee paskartelee!" Elsa siihen: "Miu!" Sellaisella äänellä tuli tuo vastaus Elsalta, että kuulosti siltä, että se oli vähintäänkin yhtä innoissaan kuin minä. Heti, kun olin levittänyt askartelutarvikkeet eteeni ja asettunut niiden ääreen, loikkasi Elsakin sohvan käsinojalle kiehnäämään. Laitoin vielä Jalin suklaatehtaan pyörimään taustalle.



Otin eilen illalla videopätkän Elsasta ja omista höpöttelyistäni. Lisään sen tähän yhteyteen. Mitenkäs teillä muuten kissat reagoivat jouluhössötykseen? Elsa herätti minut aamuyöllä siihen, kun se riuhtoi jouluvalot ikkunasta. Toivottavasti en joudu todistamaan tällaista enää toiste! :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti