tiistai 31. tammikuuta 2012

Kevättä rinnassa

Näin pitkästä aikaa Elsan simmut ihan kunnon valossa, kun aurinko valaisi koko huoneen. Sen vihreät silmät paljastuivat kaikkine sävyvivahteineen: vaaleanvihreää ja kellertävää. Tänä vuonna täytyy kyllä ulkoiluttaa sitä enemmän (kunhan kelit lämpiää)! Elsa on vartaloltaankin alkanut muistuttaa sisäkissaa niin, että pieni liikunnan lisäys ei olisi sille ollenkaan pahitteeksi. ;)


Ruoka on tosissaan maittanut tuolle pörrille. Välillä se ahmii siihen malliin, ettei ruoka pysy sisälläkään! Tutuksi on käynyt jo kuivunut oksennuslammikko jossain piilopaikassa. Täytyy sen takia tehdä välillä pieniä tarkistuskierroksia, ettei vaan jää useiksi päiviksi sinne, kun ei tuon kissan oksennus oikein haisekaan millekään.

Eilen kävin Reporangassa ostamassa vähän tuliaisia pikkuiselle. Mukaan tarttui hauska pötkölelu ja harvinaisempia ruokia (niitä ei kaupasta saa). Etiketeissä luki, että sisältää vain täyttä lihaa. Kyllä menikin hyvin kaupaksi eilen se ateria. Ja huomasin aamulla, että lelupötkökin on lentänyt silmien ulottumattomiin, että sitäkin ollaan sitten jo testattu! :D Elsa siis leikkii eniten öisin, kun muut ovat jo rauhoittuneet.

Näillä pakkasilla käy kyllä vähän kateeksi, kun lemmikit saavat pysytellä sisätiloissa. Ovatko muut kadehtineet lemmikkejään tästä syystä? ;) Nyt toivotamme Elsan kanssa lukijoille oikein hauskoja talvipäiviä! Muistakaa lämmitellä tasaisin välein viltin ja kissan alla. Kuunnelkaa kissojen kehräystä, niin takuulla lämpiätte.

2 kommenttia: